We Solve It is een jong en dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in software voor de voedingssector. Het pakket Foodmaster bestaat meer dan 12 jaar en is geïntegreerd bij meer dan 80 klanten. De zaakvoerders Bart en Raf hebben meer dan 20 jaar ervaring met Progress.

We Solve It biedt u een totaaloplossing voor slachthuizen, productiebedrijven en groothandels. Het groeit mee met de behoefte en wensen van uw bedrijf. Daarnaast blijft  het nauwgezet de wettelijke verplichtingen opvolgen en implementeren. Het pakket efficiënt en gebruiksvriendelijk maken is onze grootste zorg. Service en klantgericht denken dragen wij hoog in het vaandel.

HACCP, tracking en tracing, automatisch stockbeheer en Order picking (via RF), EDI en E-commerce, … zijn voor ons vertrouwde gebieden. Etiketteerprojecten met aansturen van 10 printers of meer is één van onze laatste realisaties.

Het pakket is opgebouwd uit een twintigtal modules waardoor u een zeer klantgerichte keuze kunt maken die perfect aansluit bij uw behoefte. Het pakket is speciaal ontwikkeld voor KMO’s.